Jump to content

What's this part?


Recommended Posts

I was installing a backup camera and new stereo in the Comanche this weekend and found the attached electrical connection that went nowhere. This was near the fuse box on the driver's side. Any ideas what it is?bc3978e3b0d7f888e57ac96fd84b9b31.jpg

 

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

What color code does the wire have for that connector? Connect a DVOM between connector and ground. Cycle IGN SW thru all positions and determine if voltage is present. If voltage is present and your feeling lucky, ground that connector, using a fused (start with 5A) jumper wire and see if parking brake bulb lights.

Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, Ωhm said:

What color code does the wire have for that connector? Connect a DVOM between connector and ground. Cycle IGN SW thru all positions and determine if voltage is present. If voltage is present and your feeling lucky, ground that connector, using a fused (start with 5A) jumper wire and see if parking brake bulb lights.

That wire should complete the ground circuit all he has to do is touch it to ground in the bulb should light

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...