Jump to content

krustyballer16

Members
  • Content Count

    1814
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

About krustyballer16

  • Rank
    MJ Junkie

Profile Information

  • Location
    Cory indiana

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Think that's an older dakota bumper. Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  2. I'm just wondering why itll fire instantly when the spark plug wire sparks onto the AC (or anything probably) Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  3. The o Reilly's cps read .29v and the napa one reads .22v.... Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  4. Not yet, will be starting monday. We have wiggled all connections. I just wanted to make sure I wasnt overlooking something simple and stupid. This is the hardest jeep I've worked on! I think its cursed! Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  5. I bought an amazon $55 50" and compared it to my $560 50"... Way brighter and just as clean cut off... I probably wouldnt buy another expensive one again. I bought the cheap one to compare cuz the expensive one had moisture in it and the company was being $#!&ty and wouldnt warranty it out. So I compared the two and left a review on the expensive company's website and Instagram.... I've seen the rough country lights in person, not anything special in my opinion... Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  6. Question! Got an 87 xj 4.0, bought it, it started great. Had lots of new sensors on it cuz the previous owner was having problems with it starting. He put a new throttle position sensor on it and that worked. So after a few months it's gone down hill to the point of not wanting to start at all. So we put 2 crank position sensors on it. First one we thought was defective (from o Reilly's) , second one tested defective too (from napa). BUT, after the 1st CPS, we pulled a plug wire to test spark and sparked it off the AC housing. It sparked and started instantly then the next day, nothing. So put the 2nd CPS on it, same issue. Pulled plug wire and put it on the AC, started instantly and will start a few times after, until the next day... What is the issue here? Has a new coil too. Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  7. Got this back today. Got about 200 papers of prints I need to go thru again carefully and make sure they fixed all the mistakes! Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  8. I didnt even know there was a difference! But these are the 2 of mine I can find pics of... The white truck is a 90 eliminator. The bumper by itself is unknown. Not even sure where I got it from. Kryptronic owns both bumpers now.
  9. They're slowly getting them done, the prototypes were about half right.... Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  10. I do have a few seat brackets left. Not many. I'm lowering the price on the rollbar brackets this month to get some money built up to order more seat brackets lol Rollbar brackets are $115 shipped until Halloween Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  11. " o god, the brakes don't work very well!" Hilarious. Great update
  12. I think Bo combined the 2.5 and the 5.2 motor mounts...
  13. Little update: Got Betty filled with fluids, a gas tank rigged up cuz the one in it was filled with nasty rust (not worth saving), driveshaft out of my cummins MJ swapped in, electric fan wired to the battery. Started it up, let it run, checked for leaks;none Checked levels of fluids; good. Put it in gear;it lurched forward as I held the brakes. Good enough for the night! Hopefully I can do more tonight. (Gotta weld up some hitches for some members!) But according to Bo, this is the first time in 12 years that this truck has moved under it's own power since the owner before me, besides Bo, blew it up...YAY! Everything up to this point and even from here in out has been very simple to fix and get finished up, I just havent had time to work on her. Getting closer! Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  14. I have an HO one just chilling in my Cummins' fuel tank as a plug for the hole lol. Could pull it and stick a dummy sender in... Sent from my SM-G973U using Tapatalk
×
×
  • Create New...