Jump to content

MulletDaddy25

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

MulletDaddy25's Achievements

Jeeper

Jeeper (1/10)

  1. Honestly, I don’t know. I’m a self taught/YouTube certified mechanic, if you will. So I’m not sure what to look for or what is considered “bad”. Continuously researching and looking things up, so I’ll do that and see what I come up with.
  2. In my 88 pioneer, i6 4.0L that I’ve recently purchased I’ve changed out the fuel filter and fuel pump/assembly after it sat for a year-ish. It ran decent with the old gas that was in it but since I’ve added new fuel in it runs like crap. I’ve added seafoam and got the oil changed. When it runs anywhere above 3,000 rpm and then I let off the gas it drops below 750rpm, stutters and almost/sometimes dies. I’m not sure what to check next since I’ve done the fuel pump and filter. Thanks in advance!
  3. More information on how you did this?? I’ve been searching relentlessly for a sender unit/pump assembly and can’t come up with squat.
  4. Thank you, I’ll try replacing that first. Any chance it could have messed with anything else the drag link is attached to?
  5. I have a 1988 Comanche pioneer that I just bought and when I turned the wheel all the way to the right I heard a pop/click sound and then my steering wheel had a little bit of play but my tires weren’t moving. I had to pry the sway bar off of the track bar in order to have motion in my steering wheel again and be able to move the wheels. I’m wondering what the previous owner did, but more so how I can fix it. Hopefully the pictures explain it better than I did. Thank you for the help first picture is before and second two are after I turn all the way to the right. Last one is upside down but a panned out view of the front end.
×
×
  • Create New...