Jump to content

is there any common reason why ....


Recommended Posts

.... my gas gauge, brake lights, and tac would all stop working at the exact same time? - maybe washing it wasnt such a good ide after all.

these things all stopped working once before and seemed to fix themselves while i was away.lol.

i have heard mention of a ground behind a tail-light. the electrical in this truck (my blue one) has never been any good or consistent or easy to figure out and i still have that crappy fuse box.

thanx, shawn.

Link to comment
Share on other sites

Sounds like a loose ground somewhere , possibly in the cab ?

Mine has a faulty ground behind the console that shorts out my door buzzer , console lights , pillar lights all at the same time ... :nuts:

 

Someone should really come up with a painless wiring harness thats actually painless . :dunce:

Link to comment
Share on other sites

Sounds like a loose ground somewhere , possibly in the cab ?

Mine has a faulty ground behind the console that shorts out my door buzzer , console lights , pillar lights all at the same time ... :nuts:

 

Someone should really come up with a painless wiring harness thats actually painless . :dunce:

 

 

where is that ground? - i have that problem too, but it's a separate issue.

Link to comment
Share on other sites

In my crappy fuse box, there is a fuse for the cluster that sometimes looses good contact, I just wiggle it a little and they start working again.

 

 

and mine as well..... i wrapped tinfoil around the fuse blades and stuffed it back in, worked for a while

Link to comment
Share on other sites

Sounds like a loose ground somewhere , possibly in the cab ?

Mine has a faulty ground behind the console that shorts out my door buzzer , console lights , pillar lights all at the same time ... :nuts:

 

Someone should really come up with a painless wiring harness thats actually painless . :dunce:

 

 

was that ground bolted to the firewall or where was it?

Link to comment
Share on other sites

Sorry guys I've been busy . My loose ground is behind the console bolted to the lip at the edge of the floor pan .

It may be aftermarket because of the :dunce: that installed the sound system . Check any bolts with wires running to them .

I had to pull the carpet to get to mine .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...