Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dies'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Comanche Club Forums
    • Comanche of the Month (MJOTM)
    • The Pub
    • MJ Tech: Modification and Repairs
    • MJ Hardcore Tech: Epic Journeys to Greatness
    • MJ Tech: DIY Projects and Write-Ups
    • Member Projects: Your Comanches
    • Member Projects: Other Cool Stuff
    • Comanche Registry
    • Adventure Planning / Regional Groups
    • Classifieds
    • Forum Issues, Ideas, Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. So about a week ago my trucks pcv line popped out and got burnt on the manifold. Sigh, but I jerryrigged it together and its held up exceptionally well, until now (I think) So I turned out onto the road and the truck stays in first, cuts my throttle and starts backfiring like crazy, like I had 2 step or something. I quickly pulled off, and turned off the truck. After turning it back on it had no problems, until I got to a stop light, where it just died. I turned it back on and tried to limp it back to school (I was on lunch) and it wanted to die every single stop, it got to the point where I put it in neutral and looked like a dummy revving my truck at a light to keep it on. Well after I made it back, I turned it off, and quickly inspected it. My PCV is still good, everything looks A-OK. I turned it on and it didnt try to die even in gear. I had to go to class which is were I'm at now and I'm at a loss for ideas.
  2. So, driving home tonight the truck was running great until I was about 3/4 of the way home. Then the truck just randomly died. Lights stayed on, battery connections are solid, no engine code, just dead. Here's the weird thing. After it died, it took about five minutes and then it would start right up. BEFORE that five minutes was up, there was absolutely no power to the starter. No click, no grind, just nothing. My question to you guys is, what the hell could it be? I'm at a loss. I mean, POSSIBLY a ground wire, but then I would think it would kill the battery too and there would be no lights... I'm just at a loss. Let me know.
×
×
  • Create New...