Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'random'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Comanche Club Forums
    • Comanche of the Month (MJOTM)
    • The Pub
    • MJ Tech: Modification and Repairs
    • MJ Hardcore Tech: Epic Journeys to Greatness
    • the Street Comanches
    • MJ Tech: DIY Projects and Write-Ups
    • Member Projects: Your Comanches
    • Member Projects: Other Cool Stuff
    • Comanche Registry
    • Adventure Planning / Regional Groups
    • Classifieds
    • Forum Issues, Ideas, Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. So I recently went to a junk yard and I saw a Comanche, so I started to dig for parts and I got some stuff that I have no clue what I got but it looked like it may come in handy in the long run, any clue on what I have, everything came out of a 91 comanche, thank y’all !
  2. Well yesterday the MJ decided it really liked it at the Grocery store. Luckily my brother and his family were eating pizza at the pizza joint next door. It all started when The MJ died on me as I was pulling out of the feed store and it died when i came to a stop to pull out and then it did one of those long cranking episodes. It smelled like gas and it would hit and want to start but acted like it just couldnt catch up. I cranked and cranked and it finally fired up. i drove it to Emily's work and shut it off. Emily came out side i started it no prob. We drove to grocery store and shut it off.
  3. So, driving home tonight the truck was running great until I was about 3/4 of the way home. Then the truck just randomly died. Lights stayed on, battery connections are solid, no engine code, just dead. Here's the weird thing. After it died, it took about five minutes and then it would start right up. BEFORE that five minutes was up, there was absolutely no power to the starter. No click, no grind, just nothing. My question to you guys is, what the hell could it be? I'm at a loss. I mean, POSSIBLY a ground wire, but then I would think it would kill the battery too and there would be no lights.
×
×
  • Create New...