Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'slavecylinder'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Comanche Club Forums
    • Comanche of the Month (MJOTM)
    • The Pub
    • MJ Tech: Modification and Repairs
    • MJ Hardcore Tech: Epic Journeys to Greatness
    • the Street Comanches
    • MJ Tech: DIY Projects and Write-Ups
    • Member Projects: Your Comanches
    • Member Projects: Other Cool Stuff
    • Comanche Registry
    • Adventure Planning / Regional Groups
    • Classifieds
    • Forum Issues, Ideas, Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I've just purchased my MJ a few days ago. I'm trying to figure out what transmission I have. My Comanche is an 88 and I've read that 88 was the year they started phasing out the ba10/5. I would check for the band that the ax15 is supposed to have but the MJ in question is several states away from me at the moment (long story). I know that the transmission in question has an internal slave cylinder (and it is broken). Is any transmission behind an inline 6, with an internal slave cylinder, ipso facto, a ba10/5? or could it be an early version of the ax15? how can I know for sure?
  2. Hey guys, I got a problem on my hands with my 1989 MJ 4.0 2WD with the BA10/5 transmission. To start at the first of my problems, my clutch pedal started to feel soggy. I checked the fluid level and it was low, so I topped it off. A week or so later it was soggy again and low so I topped it off again. Doing this over and over I decided to check the master cylinder. It didnt look like it was leaking too bad but it was a little bit, so I changed that out and bled it. After I bled it, it felt great, but then after only driving it around the block it went soggy to zero pressure and then there was
  3. Hey guys I need some help. Was driving down the road came to a red light sitting in 1st gear with the clutch in, it wanted to stall, right when I took off it stalled and the pedal went limp/ had no pressure. Is that a slave cylinder issue? Or what could be wrong? Thanks.
×
×
  • Create New...