Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'motor'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Comanche Club Forums
    • Comanche of the Month (MJOTM)
    • The Pub
    • MJ Tech: Modification and Repairs
    • MJ Hardcore Tech: Epic Journeys to Greatness
    • the Street Comanches
    • MJ Tech: DIY Projects and Write-Ups
    • Member Projects: Your Comanches
    • Member Projects: Other Cool Stuff
    • Comanche Registry
    • Adventure Planning / Regional Groups
    • Classifieds
    • Forum Issues, Ideas, Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Recently purchased an 88 MJ Pioneer w 315k. Body is sweet, very unique color. My bud owns a Shell station and far handier than I on big stuff. Want to swap motor for junkyard 4.0 w less miles. What should i be budgeting for this? Really have no idea.
  2. I am working on a 89 SWB 4.0 5 speed. I just converted to open cooling. but i do not believe the motor was coming on before this, because the heater switches were already pushed over to heat and def frost and nothing has been coming on. I have checked the fuses and replaced most of them. just for the knowledge of knowing they were all good. I only had a fuse checker and i when i stuck it to the back of the fuse that is labeled blower it lit up to say the fuse is getting power. I am not sure where to go to next and see if the blower is getting power. I got aggravated and walked away to sea
  3. 'Ello there! I've got a '92 manche. 75K miles. Couple weeks ago my heat/vent/defrost stopped working. I thought my blower motor went out. I pulled the windshield reservoir, un did the power connector to the blower, tested it and yup, ~10.6 Volts when the switch was in the ON position. I bought and installed a new blower motor assembly tonight. NOTHING HAPPENS WHEN I PLUGGED EVERYTHING BACK IN AND TURNED IT ON. :???: :???: :???: COuld it be a relay? Resistor bank I've heard about? Anything else? Please help! Thanks! :doh: :bowdown: :thumbsup:
  4. Hi, Got a 92 MJ 4.0. Just replaced the water pump, thermostat (195 deg), coolant, and blower motor... Used to be that I got really hot air coming outta my heater...now it's just luke warm at best. The blower motor was one that had the vent hole (in the motor casing) in the wrong place for me to hook it back up properly, so i left the rubber hose off. Could this be causing me the cold-air situation? ANother thing is that the jeep is running noticeably cooler (like propably 20 deg) according to the dash thermometer...could it be that it's just not warming up all the way for t
  5. Please help me with this terrible noise...:/ 1992 comanche 4.0 5-speed, 80k miles....pretty much stock and taken care of... View My Video
×
×
  • Create New...