Jump to content
Sign in to follow this  
Bonkers

Test

Recommended Posts

15 hours ago, Bonkers said:

 

Hey Bonks.  Pete had turned on remote image proxies and that was causing issues embedding remote content.  I've disabled that feature as we're going to be archiving remote images on the site soon enough.  To get those remote CL images entered, do something like this using the SOURCE function in the editor:

<img src="https://domain.com/path/to/img.jpg" />

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see that turning off the image proxy also caused all your good/bad/rusty pics to come up in your recent post.  And most of the posts you have here.  So, I guess you know what to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the coding i used to do for my prior GBRs:

 

[1img= xxx.xxxxxxx.xxx]

 

Which always worked fine. Just for clarification, its the image

proxy not running the code thats giving me all the headache? If

the image proxy were turned on, will the <img src= > coding 

bypass the proxy? 

 

I see that my pics are now working, but i don't want to mess 

anything up with the site. I'm trapped by my ancient tech, i will

feel bad if it hinders anyone else from enjoying the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Bonkers said:

This is the coding i used to do for my prior GBRs:

 

[1img= xxx.xxxxxxx.xxx]

 

Which always worked fine. Just for clarification, its the image

proxy not running the code thats giving me all the headache? If

the image proxy were turned on, will the <img src= > coding 

bypass the proxy? 

 

I see that my pics are now working, but i don't want to mess 

anything up with the site. I'm trapped by my ancient tech, i will

feel bad if it hinders anyone else from enjoying the site.

 

That proxy should not have been on and that's what was causing you issues.  We are about to start archiving all remote pics posted to the site (see pub thread) so it needes to be off anyway.  Your old method of posting images seems to work fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...