Jump to content

zetabird

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

About zetabird

  • Rank
    Comanche Fan

Recent Profile Visitors

270 profile views
  1. Looks good. I think I'm going with rustys lower arms for wider tires on stock wheels. My stock control arms rub.... and are shot Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  2. They both need to come back off for repaint and some clean up. That was just a quick throw paint on them to keep them from rusting. The trucks been sidelined for a while while we bought a house and sorted a bunch of ither things out Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  3. looks good, i have the diy front and rear. i need to add the hilift points to mine though....
  4. i just found dirtbound, how do you like the sliders?
  5. Will do. A good cleaning is next up along with eliminating the 101 and fixing the grounds Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  6. Yeah. Sorry was just throwimg it out there its the hose that goes to the intske tub so it wouldnt hurt that Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  7. Would that cause it to idle irraticly and sometimes die at start up. I also tried to clean the icm to coil contacts but the whole this crusty and already has a broken screw Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  8. It dose idle better. Reves high at first for a second or two then smothes out. I did find some bad hoses on the charcoal canister tho Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  9. Nope with the wire unhooked the teminal in the testport had power i tested the loose wire it also had power Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  10. Looks like everything I'm seeing showed 4 ring terminals with fuseble links on that post . One blue One two green wires One orange and green wires And one single orange wire like my unhooked one Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  11. Ok so got my new cables in. The pin has batt+ when running. But i tested that wire and it also has positive voltage when the truxks running I'm suprised it hasent shorted out Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  12. no problem I'm going through cruisers site and he says to add one from the batt - to the core support and re do the head to firewall... pretty sure that ones missing on mine
  13. Really? I thought it had 3... ground to block head to firewall and batt to fender Sent from my SM-G973U using Tapatalk
  14. ive got to get the grount to block nut off the stupid stud, then make the new batt to starter and starter relay to batt cable. also it should have a ground fromthe battery to the fender right? mine dosent and there is nothing on the fender that looks like it ever had one
  15. thats the two connectors with yellow caps by the coolent tank right?
×
×
  • Create New...