Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Bulbs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Comanche Club Forums
    • Comanche of the Month (MJOTM)
    • The Pub
    • MJ Tech: Modification and Repairs
    • MJ Hardcore Tech: Epic Journeys to Greatness
    • the Street Comanches
    • MJ Tech: DIY Projects and Write-Ups
    • Member Projects: Your Comanches
    • Member Projects: Other Cool Stuff
    • Comanche Registry
    • Adventure Planning / Regional Groups
    • Classifieds
    • Forum Issues, Ideas, Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I noticed a few days ago my brake lights have not been working for some reason. But I have taillights or running lights (whichever you prefer) and they are nice and bright. I have been over the sockets in the back before I had inspection a 6 months ago and cleaned them all up to make sure I was getting good connections. they worked really nice up until a few days ago. I only know they stopped working because I always check to make sure they work when I'm driving down the road. not sure why I do that but you never know what weird stuff happens in a Comanche. Anyway hopefully someone can point m
×
×
  • Create New...