Jump to content

brake bleeding canundrum


Recommended Posts

88 MJ, 4.0, AW4, yadda yadda...not stock, but the brakes are.

 

I can't get the passanger side front to bleed. The drivers side will just fine, but nothing from the passanger side. I thought there was a clog, so I took a bicycle pump, and pumped air through the line. I did this at BOTH ends. I took the rubber line off at the passy side, and pumped air up to the master...which bubbled. I tried to bleed...nothing. Then I took the line dirrectly out of the master, and pumped air through there, and it went just fine. I hooked the line back up to the master, got a few bubbles, then nothing. I've tried the master cylinder from my parts XJ, didnt work. I bench bled the thing...still wouldnt work. My next thought is the splitter that the master leads into...but if I can get air through it, then why can't I get fluid through it? Clog? Is there a valve in there that can go bad?

 

I have a wheeling trip in 1 week, and I need to get these brakes working. The front flex lines, calipers, pads, and rotors are very new. The rear brakes are 100% brand new from the backing plates to the drums.

 

I don't know what to do. Any ideas???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...